Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024

Γεννήτρια Συχνοτήτων

 Γεννήτρια Συχνοτήτων



Η γεννήτρια συχνοτήτων της Μ~Systems αντιπροσωπεύει την απόλυτη λύση στην ανίχνευση θαμμένων μετάλλων με ασφάλεια και ακρίβεια. Επιτρέποντας την εξερεύνηση του εδάφους με απόλυτη ευκολία, αυτή η πρωτοποριακή γεννήτρια συχνοτήτων προσφέρει αξιόπιστες ενδείξεις για την τοποθεσία κρυμμένων θησαυρών και αντικειμένων αξίας. Με την υψηλή τεχνολογία που διαθέτει, η γεννήτρια συχνοτήτων της Μ~Systems είναι το απαραίτητο εργαλείο για κάθε ερευνητή που αναζητά την απόλυτη απόδοση και αποτελεσματικότητα στην ανίχνευση μετάλλων.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα κινητό android, καλώδιο σύνδεσης (3.5 Jack) κινητού και βεργών η μια έξοδο για πασαλάκια και τις βέργες ραβδοσκοπίας σας. Μπορείτε να ερευνήσετε και χωρίς την ενσύρματη σύνδεση αλλά ο ήχος για κάποιους είναι αποκρουστικός.

Κάντε μία δωρεά (Donate) από το παρακάτω κουμπί στον κατασκευαστή από το κινητό σας και θα λάβετε την εφαρμογή. Το κατέβασμα (Download) ισχύει για μόνο μία φορά. Η ζητήστε μας μια δοκιμαστική έκδοση εντελώς δωρεάν για να σας την στείλουμε.

         

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας από τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στο δεξιό μέρος της σελίδας. 


3 σχόλια:

  1. Πως να το δουλεψω? Μπορώ και με πασαλάκια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φυσικά και μπορείτε, είτε με πασαλάκια είτε απλά έτσι, όπως θα δουλεύατε μια κοινή γεννήτρια συχνοτήτων, για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στη φόρμα επικοινωνίας δεξιά της οθόνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στο δοκιμαστηριο τα πηγε καλα να δουμε τωρα στπ βουνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή